Stiri Casa & Gradina din ziare.

Ziare
Acasa | Anunturi | Contact        | Stiri Auto  
Prodi: Italia nu renunta la politica portilor deschise Ziare
Antonescu: Basescu a fost penibil in explicatii Ziare
Vibratiile pot ajuta la vindecarea osteoporozei Ziare
Crysis Wars free trial Ziare
Le Clézio, premiat la Forumul International Cinema si Literatura Ziare
Modern Warfare 2 prinde din urma filmul Avatar la vanzari Ziare
Primele poze din spatiu trimise pe Twitter Ziare
Catalin Tolontan: Nu sunt de acord, de pilda, cu politica de pret a trustului "Adevarul" Ziare
CNA pregateste o noua licitatie pentru masurarea audientelor TV Ziare
Prima greva generala in trustul de presa al lui Berlusconi Ziare
Andrei Gheorghe, catre Guvern: Sa-i dea afara pe ticalosi! Ziare
Geoana: Sa se adreseze PD-L Curtii Constitutionale Ziare
Un teatru din Hamburg lasa pretul biletelor la alegerea spectatorilor Ziare
Angels & Demons - lider pentru a treia saptamana consecutiv in box office-ul romanesc Ziare
Gheorghe la Finante: A fost ca o casatorie la Vegas Ziare
Ziare Ziare
ZIUA de ConstantaStiri Constanta Online - Ziarul Cuget Liber de Constanta ziare ziarul tribuna Ziarul Tribuna
ziare
Ziare
perdele si draperii
Director Magazine Online

Cazare Sibiu
Cabine de dus
Anunturi gratuite
sitemap
Buna Ziua Iasi

Ciorba de vita


Ingrediente Ciorba de vita 1 kg carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei gogosar, 1 ceapa, 2 cartofi, 150 gr pasta de tomate, 1 legatura de patrunjel proaspat , sare si piper dupa gust. Pentru servire: smantana, otet Mod de preparare Ciorba de vita Legumele se spala si se []



Sursa:Observator.ro - 19.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 175 ori


Ciorba de vita


Ciorba taraneasca


Ingrediente Ciorba taraneasca 1 kg carne de porc cu os , 2 cartofi, 1 telina mica, 1 pastranac, 2 morcovi , 2 buc ceapa, 1 ardei, 6 rosii proaspete, 1 legatura de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciorba taraneasca Carnea de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu []



Sursa:Observator.ro - 19.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 141 ori


Ciorba taraneasca

Prajitura din foi cu zahar ars


Ingrediente Aluatul : 450 g faina, 75 g zahar , 125 g unt sau margarina, 100 ml smantana sau iaurt, 1 ou, un varf de lingurita sare fina, coaja raza de lamaie, o lingurita cu varf de praf de copt. Crema: 200 g zahar, 200 g unt, 70 g amidon []



Sursa:Observator.ro - 16.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 89 ori


Prajitura din foi cu zahar ars


Crap cu piure de telina


Ingrediente Crap cu piure de telina 1 file de crap , 20 ml ulei, sare si piper, dupa gust, zeama de la 1/2 lamaie. Piure de telina - 1 telina cca 700-800 gr, 1 ceapa, 50 gr unt, sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Crap cu piure de []



Sursa:Observator.ro - 15.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 108 ori


Crap cu piure de telina

Ghiveci de peste


Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu) , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr conopida, 1 ardei verde, 300 gr rosii, 100 ml ulei, 1 legatura patrunjel , sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Ghiveci de peste Zarzavaturile taiate se calesc in ulei (50 []



Sursa:Observator.ro - 15.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 107 ori


Ghiveci de peste

Sodou de vanilie (sos de vanilie)


Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 1/2 l lapte, 4 plicuri zahar vanilat. Decor: frisca Mod de preparare Albusurile se bat spuma cu zahar intr-un vas de cca 2 l . Se adauga galbenusurile si laptele. Compozitia se bate cu telul pe un vas cu apa clocotita timp de 8 []



Sursa:Observator.ro - 15.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 116 ori


Sodou de vanilie (sos de vanilie)

Peste cu sos de smantana


Ingrediente Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Sos - 300 gr smantana 18%, 100 ml lapte, 1 lingura faina, sare si piper dupa gust, 1 lingurita zeama de lamaie, 1/2 legatura marar. Mod de []



Sursa:Observator.ro - 13.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 135 ori


Peste cu sos de smantana

Peste marinat in sos de rosii


Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de dafin, 10 boabe de piepr, sare dupa gust, 100 ml apa, 1 lingurita amidon. Mod de preparare Peste marinat in sos []



Sursa:Observator.ro - 13.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 134 ori


Peste marinat in sos de rosii

Paste cu carne de pui


Ingrediente 500 gr paste forma preferata, 300 gr carne de pui, pulpa de la 3 rosii, 1 ceapa, patrunjel verde, 3 oua, sare, piper, cascaval, 15 ml ulei. Preparare Pastele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, cca 10 min. Dupa fierbere se pun intr-o sita []



Sursa:Observator.ro - 12.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 121 ori


Paste cu carne de pui

Paste cu cascaval


Ingrediente 200 gr paste colorate , 2 rosii, 1 ceapa rosie, 30 gr smantana, 2 galbenusuri, 50 ml ulei porumb, marar, sare, 30 gr cascaval. Preparare Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Ceapa se taie fideluta, se caleste in ulei, apoi se adauga rosiile rase. Se []



Sursa:Observator.ro - 12.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 120 ori


Paste cu cascaval

Briose cu frisca


Ingrediente Briose cu frisca 250 gr unt , 180 gr zahar, 4 oua, 1 plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt, 300 gr faina, 1 praf de sare. Decor: frisca vanilata , nuca de cocos. Mod de preparare Briose cu frisca Untul se mixeaza cu zaharul pana obtinem o []



Sursa:Observator.ro - 08.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 162 ori


Briose cu frisca

Chec Victoria


Ingrediente Chec Victoria 4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, 50 gr stafide, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: zahar farin vanilat. Mod de preparare Chec Victoria Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zahar, []



Sursa:Observator.ro - 08.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 180 ori


Chec Victoria

Tort de inghetata cu zmeura


Ingrediente 1 kg inghetata de vanilie, 200 ml sirop de zmeura, Decor: zmeura, frunze prospete de menta Mod de preparare Intr-o forma rotunda se pune 100 ml sirop de zmeura, se adauga usor compozitia de inghetata. Din loc in loc prin compozitia de ingheteta se face spatiu cu o lingurita []



Sursa:Observator.ro - 07.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 117 ori


Tort de inghetata cu zmeura

Inghetata de cirese


ngrediente Inghetata de cirese 400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior de cirese, 200 gr cirese, 50 gr zahar. Preparare Inghetata de cirese Ciresele se spala si se curata de samburi. Se pun intr-un bol impreuna cu zaharul. Smantana se mixeaza pana obtinem frisca . []



Sursa:Observator.ro - 07.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 123 ori


Inghetata de cirese

Prajitura cu biscuiti si alune


Ingrediente Prajitura cu biscuiti si alune 600 gr biscuiti , 150 gr ciocolata, 250 gr unt, 1o0 ml lapte, 30 gr cacao, 150 gr zahar, 50 gr stafide aurii, esenta de rom, 100 gr nuci maruntite , 100 gr ciocolata pentru baza. Decor: alune maruntite Mod de preparare Prajitura cu []



Sursa:Observator.ro - 06.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 104 ori


Prajitura cu biscuiti si alune

Placinta cu urda si marar


Ingrediente Placinta cu urda si marar 1/2 pachet foi de placinta, 100 ml lapte, 50 ml ulei. Umplutura- 500 gr urda dulce, 1 lingura smantana, 2 oua, 1 ceapa, sare si piper dupa gust, 1 legatura marar. Pentru decor- 1 lingurita iaurt, 1 ou, 3 linguri apa, sare, susan. Mod de []



Sursa:Observator.ro - 06.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 101 ori


Placinta cu urda si marar

Muschiulet de porc la tigaie


Ingrediente Muschiulet de porc la tigaie 1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, 2 catei usturoi. Mod de preparare Muschiulet de porc la tigaie Muschiuletul se curata de pielite si grasime. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare , piper si o lingurita []



Sursa:Observator.ro - 04.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 103 ori


Muschiulet de porc la tigaie

Pulpe de pui cu rosii si ciuperci


Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci 6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 6 linguri ulei. Mod de preparare Pulpe de pui cu rosii si ciuperci Ciupercile se spala apoi le taiem in 2 parti . Rosiile []



Sursa:Observator.ro - 04.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 93 ori


Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

Chec in trei culori


Ingrediente Chec in trei culori 5 oua, 150 gr zahar, 220 gr faina, 100 ml ulei, 1/2 plic praf de copt , 1 lingura cacao , 1 ceasca zmeura congelata. Preparare Chec in trei culori Zmeura decongelata se trece prin sita. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de []



Sursa:Observator.ro - 01.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 101 ori


Chec in trei culori

Clatite cu branza dulce si afine la cuptor


Ingrediente Clatite cu branza dulce si afine la cuptor Pt 6 foi : 2 oua , 500 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 120 gr faina, ulei pentru prajit, un cub de unt. Umplutura: 200 gr branza dulce, 50 gr zahar, 1 lingurita gris, []



Sursa:Observator.ro - 01.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 103 ori


Clatite cu branza dulce si afine la cuptor

Prajitura cu crema de lapte


Ingrediente Prajitura cu crema de lapte Blat ( dimensiune tava- 20x30) -5 oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare. Crema-500 ml lapte, 60 gr amidon, 50 gr ciocolata alba, 150 gr unt, 80 gr zahar pudra, []



Sursa:Observator.ro - 30.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 106 ori


Prajitura cu crema de lapte

Papanasi cu smantana si dulceata


Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata- 6 bucati 350 gr branza de vaci dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 /2 plic praf de copt , 180 gr faina, 2 pliculete zahar vanilat. Decor - smantana si dulceata de afine Mod de preparare Papanasi cu smantana si dulceata Intr-un bol []



Sursa:Observator.ro - 30.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 120 ori


Papanasi cu smantana si dulceata

Varza proaspata cu ciolan


Ingrediente 1 ciolan, 2 verze proaspete, 3 rosii, 2 cepe, condimente, 50 ml ulei, marar verde. Preparare Ciolanul se pune in apa fierbinte si se lasa 5 minute. Se spala apoi. Ceapa se caleste in ulei, se adauga varza tocata, ciolanul, rosiile taiate cubulete, condimente, sare dupa gust. Se adauga []



Sursa:Observator.ro - 29.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 122 ori


Varza proaspata cu ciolan

Conopida cu pui


Ingrediente 1 kg carne de pui, 1 conopida, 1 ardei, 2 rosii, 1 ceapa, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, patrunjel verde, 100 ml apa. Preparare Conopida se spala , se desface buchetele si se pune pentru 1 ora in apa rece cu sare . Puiul se taie []



Sursa:Observator.ro - 29.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 106 ori


Conopida cu pui

Conopida cu sos de rosii


Ingrediente 1 conopida mare, 3 rosii (pulpa), 40 ml ulei, 15 gr vegeta, verdeata, sare. Preparare Conopida se spala si se tine in apa rece cu sare 30 minute. Intr-o cratita punem uleiul la incins, se adauga pulpa de rosii si se lasa cca 5-10 minute pe foc la calit. []



Sursa:Observator.ro - 28.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 135 ori


Conopida cu sos de rosii

Piure de spanac si pulpe de pui


Ingrediente 5 cartofi, 150 gr spanac congelat, 50 ml ulei, 50 gr smantana, sare, pulpe de pui la cuptor. Preparare Cartofii se spala , se curata de coaja. Se pun apoi intr-un bol cu apa rece si se portioneaza in cuburi. Intr-o cratita punem cartofii cu apa si punem la []



Sursa:Observator.ro - 27.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 113 ori


Piure de spanac si pulpe de pui

Pilaf de orez cu morcov


Ingrediente 2 morcovi, 250 gr orez, 1 ceapa, o jumatate de ardei gras rosu ,1 ardei gras verde, sare, 50 gr ulei. Preparare Intr-o cratita punem uleiul la incins si calim ceapa tocata cu morcovii rasi , ardeiul taiat cubulete. Cand legumele au inceput sa se inmoaie se adauga orezul []



Sursa:Observator.ro - 27.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 108 ori


Pilaf de orez cu morcov

Chiftelute de pui in sos de rosii


Ingrediente Chiftelute:1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, 100 ml apa, sare, verdeata, 2 oua, 200 gr faina, 300 gr paine, ulei pentru prajit. Sos:3 rosii, 1 ceapa, 1 ardei, sare,30 ml ulei, cimbru. Preparare Chiftelute: Ceapa se curata, se spala si se rade, se stoarce apoi se pune []



Sursa:Observator.ro - 24.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 119 ori


Chiftelute de pui in sos de rosii

Ficatei cu ciuperci


Ingrediente 500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml ulei, sare dupa gust, verdeata. Preparare Ficateii se spala usor si se lasa la scurs. Dupa cateva minute se prajesc in ulei intr-o tigaie mai mare. Cand sunt gata se scot si []



Sursa:Observator.ro - 24.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 121 ori


Ficatei cu ciuperci

Mancare de praz cu masline


Ingrediente 2 bucati de praz, 100 gr masline, 20 gr pasta de tomate, 40 ml ulei, patrunjel verde, sare. Preparare Prazul se curata de foile uscate, se spala si se taie bastonase cu diametru de cca 10 cm. Intr-o cratita se pune uleiul la incis, se adauga prazul si se []



Sursa:Observator.ro - 23.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 99 ori


Mancare de praz cu masline

Vinete cu usturoi


Ingrediente 3 vinete potrivite, sare, 70 ml ulei, sare , 7 catei de usturoi. Preparare Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se tin 30 minute in apa rece cu sare. Se scurg apoi de apa si se storc pentru a elimina zeama amara. Intr-o tigaie []



Sursa:Observator.ro - 23.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 100 ori


Vinete cu usturoi

Cartofi gratinati cu parmezan


Ingrediente 5 cartofi potriviti, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1 ardei gras, sare, 50 gr parmezan, sare, piper, 10 ml ulei, 10 gr unt pentru uns forma. Preparare Cartofii spalati se fierb in coaja. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Ardeiul se spala si se taie []



Sursa:Observator.ro - 22.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 114 ori


Cartofi gratinati cu parmezan

Pulpe de gaina cu sos de smantana


Ingrediente 6 pulpe de gaina de tara , 1 ceapa, 1 morcov, 60 gr smantana, 100 ml lapte, 40 gr faina, 40 ml ulei, sare, verdeata. Preparare Pulpele de gaina se pun intr-o oala cu 2 l apa la fiert. Ceapa si morcovul se curata, apoi se spala. Dupa o []



Sursa:Observator.ro - 22.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 124 ori


Pulpe de gaina cu sos de smantana

Dovlecei cu lapte


Ingrediente 1 l lapte, 3-4 dovlecei, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare, verdeata. Preparare Dovleceii se curata si se taie bucatele potrivite. Intr-o cratita se pune ulei la incins , adaugam ceapa tocata si dovleceii. Dupa ce legumele s-au calit se pune laptele, de preferat punem lapte cat sa acopere []



Sursa:Observator.ro - 21.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 105 ori


Dovlecei cu lapte

Brocoli la cuptor cu mozarella


Ingrediente 1 buc brocoli mai mare, 1 dovlecel, 4 rosii, sare, piper, unt , mozarella. Preparare Intr-o cratita cu apa rece si sare punem buchetele se brocoli. Se lasa cca 30 min, apoi se pune intr-o site la scurs. Intr-o cratita se pune apa la fiert, cand a dat in []



Sursa:Observator.ro - 20.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 131 ori


Brocoli la cuptor cu mozarella

Cabanos cu varza


Ingrediente 1 varza mare, 1 ardei capia rosu, 1 ceapa, 40 gr pasta de tomate, 50 gr ulei, 5 bucati cabanos , sare si piper dupa gust, verdeata. Preparare Cabanosul se taie in bastonase de 1-2 cm si se prajeste bine pe ambele parti. Intr-o cratita punem la calit in []



Sursa:Observator.ro - 20.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 121 ori


Cabanos cu varza

Ficatei cu smantana


Ingrediente 500 g ficatei (o caserola), 150 ml/gr smantana dulce sau fermentata, 2 cepe, 1 cubulet de unt sau 30 ml ulei, sare si piper, 1 legatura patrunjel proaspat. Mod de preparare Ficateii se curata si se spala. Intr-o cratita se pune 1 l apa la fiert, cand a dat []



Sursa:Observator.ro - 17.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 132 ori


Ficatei cu smantana

Dovlecei umpluti cu ciuperci


Ingrediente 3 dovlecei proaspeti Umplutura: 50 gr orez, 200 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 50 gr unt, 50 gr branza telemea,1 legatura de marar, proaspat, sare, piper Mod de preparare Dovleceii se curata de coaja si se fierb in apa cu putina sare , cca 5 min. []



Sursa:Observator.ro - 17.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 111 ori


Dovlecei umpluti cu ciuperci

Gasca cu varza


Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si sare dupa gust. Preparare Pulpele de gasca se prajesc in untura. Se scot pulpele, iar in untura ramasa se prajeste []



Sursa:Observator.ro - 16.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 134 ori


Gasca cu varza

Ficatei de pui in sos de rosii


Ingrediente - Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec, 1 ceapa, 100 ml bulion, 5 catei de usturoi zdrobiti, piper si sare dupa gust. Decor: 1/2 legatura de patrunjel verde . Mod de preparare []



Sursa:Observator.ro - 16.06.2016 @ 04:25 | Citit de: 124 ori


Ficatei de pui in sos de rosii

Copyright Ziare Live 2006-2010