Stiri Casa & Gradina din ziare.

Ziare
Acasa | Anunturi | Contact        | Stiri Auto  
Prodi: Italia nu renunta la politica portilor deschise Ziare
Antonescu: Basescu a fost penibil in explicatii Ziare
Vibratiile pot ajuta la vindecarea osteoporozei Ziare
Crysis Wars free trial Ziare
Le Clézio, premiat la Forumul International Cinema si Literatura Ziare
Modern Warfare 2 prinde din urma filmul Avatar la vanzari Ziare
Primele poze din spatiu trimise pe Twitter Ziare
Catalin Tolontan: Nu sunt de acord, de pilda, cu politica de pret a trustului "Adevarul" Ziare
CNA pregateste o noua licitatie pentru masurarea audientelor TV Ziare
Prima greva generala in trustul de presa al lui Berlusconi Ziare
Andrei Gheorghe, catre Guvern: Sa-i dea afara pe ticalosi! Ziare
Geoana: Sa se adreseze PD-L Curtii Constitutionale Ziare
Un teatru din Hamburg lasa pretul biletelor la alegerea spectatorilor Ziare
Angels & Demons - lider pentru a treia saptamana consecutiv in box office-ul romanesc Ziare
Gheorghe la Finante: A fost ca o casatorie la Vegas Ziare
Ziare Ziare
ZIUA de ConstantaStiri Constanta Online - Ziarul Cuget Liber de Constanta ziare ziarul tribuna Ziarul Tribuna
ziare
Ziare
perdele si draperii
Director Magazine Online

Cazare Sibiu
Cabine de dus
Anunturi gratuite
sitemap
Buna Ziua Iasi

Mancare de vinete cu carne


Ingrediente 2 vinete, 1 ceapa, 500 gr carne de porc (spata), sare, 2 rosii, 50 ml ulei, patrunjel verde Preparare Carnea se spala si se portioneaza, se pune la prajit in uleiul incins. Se lasa vreo 10 minute, timp in care se mai amesteca, se adauga peste carne ceapa taiata []



Sursa:Observator.ro - 26.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 91 ori


Mancare de vinete cu carne


Macrou marinat


Ingrediente 2 pesti macrou, 30 ml ulei, 1 lamaie, sare, piper boabe,foi dafin, 1 ceapa, 30 ml otet. Preparare Pestele se spala, se curata de intestine, se indeparteaza capetele si se portioneza in bucati. Se pune intr-un bol, se adauga peste sare, lamaie,ulei si se lasa cateva minute. separat se []



Sursa:Observator.ro - 25.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 137 ori


Macrou marinat

Pastrav cu cartofi aurii


Ingrediente 1 pastrav,1 lamaie,1 lingura faina,3 cartofii,sare si piper Preparare Pastravul se eviscereaza dupa care se spala si se condimenteaza cu sare piper si se stropeste cu lamaie.Il lasam cca 10 minute dupa care il dam prin faina si il punem la prajit.Cartofii se curata se spala si se taie []



Sursa:Observator.ro - 25.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 128 ori


Pastrav cu cartofi aurii


Prajitura cu visine si nectarine


Ingrediente Prajitura cu visine si nectarine Aluat - 3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 linguri faina, 1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura - 150 gr visine , 1 nectarina Decor- ciocolata Mod de preparare []



Sursa:Observator.ro - 24.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 143 ori


Prajitura cu visine si nectarine

Cremsnit cu fructe


Ingrediente Un pachet de foi pentru cremsnit. Crema: 1 litru lapte, 1 praf de budinca vanilie, 40 gr faina, zahar vanilat, 200 gr zahar, 2 oua, 1 praf sare. Decor: fructe, jeleu, frisca. Preparare Intr-un vas punem: zaharul, ouale, praful de budinca, praful de sare , faina si 200 ml []



Sursa:Observator.ro - 24.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 157 ori


Cremsnit cu fructe

Inghetata cu visine


Ingrediente 100 gr inghetata topping de vanilie, 30 gr dulceata de visine. Preparare Se pune inghetata de vanilie int-o cupa si se adauga dulceata de visine deasupra. Servire Se serveste rece. bucataria-romaneasca



Sursa:Observator.ro - 19.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 153 ori


Inghetata cu visine

Chiftelute in sos de rosii


Ingrediente 10 chiftelute, 3 rosii, 1 ceapa, 30 ml ulei ,sare. Preparare Se rad rosiile. Ceapa se curata si se caleste in ulei. Se adauga rosiile rase, sare si se lasa sa fiarba. Cand sosul a scazut se adauga chiftelutele in sos si se mai lasa 2 min. Se pun []



Sursa:Observator.ro - 18.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 163 ori


Chiftelute in sos de rosii

Tort cu fructe


Ingrediente Blat: 6 oua, 150 gr zahar, 160 gr faina, 1 praf de copt, otet, sare. Crema: 1 praf de budinca, 20 gr zahar, 250 ml lapte, 300 gr frisca, vanilie. Sirop: de fructe Decor: Kiwi, capsuni, banane, jeleu., 200 gr frisca vegetala. Preparare Blatul se realizeaza dupa metoda generala. []



Sursa:Observator.ro - 17.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 142 ori


Tort cu fructe

Ton cu paste


Ingrediente 1 cutie de ton, 1 cutie de paste, marar, sare, condimente. Preparare Se fierb pastele, se scurg, se spala sub jet de apa rece, se lasa la scurs. Se topeste untul si se adauga pastele, condimentele. Se lasa putin sa se incorporeze untul si se amesteca usor. Se adauga []



Sursa:Observator.ro - 16.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 134 ori


Ton cu paste

Somon la cuptor


Ingrediente 400 gr somon, 50 ml ulei de masline, 1 lamaie, 5 cartofi, 1 legatura de marar verde, 1 salata verde, 1/2 lingurita de verdeata uscata, sare si piper dupa gust. Preparare Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Bucatile de somon le taiem in []



Sursa:Observator.ro - 16.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 150 ori


Somon la cuptor

Crochete din cascaval


Ingrediente 200 gr cascaval, 200 gr faina, 3 oua, 130 ml apa, 100 gr unt, sare, un praf de piper alb. Preparare Se pune la fiert apa cu untul, cand apa clocoteste, luam cratita deoparte si adaugam faina toata odata. Amestecam bine cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza []



Sursa:Observator.ro - 16.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 111 ori


Crochete din cascaval

Ciorba de praz


Ingrediente 1 praz, 1 morcov, 30 gr orez, 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 gr pasta de tomate, sare, patrunjel. Preparare Morcovul, prazul, ceapa, se taie rondele. Se pun in uleiul incins si se calesc cateva minute. Se adauga apoi orezul, se amesteca si apoi apa fierbinte cat consideram. Se []



Sursa:Observator.ro - 14.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 144 ori


Ciorba de praz

Inghetata de ciocolata


Ingrediente 400 ml sodou de vanilie, 400 gr frisca batuta, 150 gr ciocolata Mod de preparare Ciocolata se topeste pe baie de abur , apoi se amesteca cu sodoul , reteta aici . Se lasa sa se racesca , apoi se introduce la frigider cca 30 min. Frisca batuta se []



Sursa:Observator.ro - 12.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 142 ori


Inghetata de ciocolata

Rulada de cascaval cu masline


Ingrediente 150 gr cascaval, 15 masline negre fara sambure. Mod de preparare Cascavalul taiat felii se pune intr-un vas pe bain-marie si se amesteca pana se topeste complet. Se intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta. Asezam cascavalul pe folia alimentara si []



Sursa:Observator.ro - 12.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 97 ori


Rulada de cascaval cu masline

Aperitiv cu rosii si branza de capra


Ingrediente 100 gr branza capra maturata, 30 gr unt, 1 praf de piper, 9 rosii cherry, 1 lingurita oregano uscat, 9 betisoare aperitiv. Mod de preparare Branza se marunteste si se amesteca cu untul (la temperatura camerei) si piperul. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma de bile. Punem pe betisorul []



Sursa:Observator.ro - 12.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 148 ori


Aperitiv cu rosii si branza de capra

Salata cu ciuperci si morcovi marinati


Ingrediente 100 gr ciuperci, 1 morcov, 1 ceapa rosie, 2 catei de usturoi, 30 ml ulei masline, sare , piper, patrunjel proaspat, suc de la o lamaie. Preparare Ciupercile se curata de picioruse si le taiem felii cat de subtiri putem. Morcovul se taie rondele foarte subtiri (pe razatoare). Se []



Sursa:Observator.ro - 11.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 136 ori


Salata cu ciuperci si morcovi marinati

Prajitura cu mere glazurata


Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura: 4 mere, 100 gr unt, scortisoara, 100 gr zahar. Glazura: ciocolata alba, nuca de cocos. Preparare Prepararea blatului: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa , adaugam zaharul []



Sursa:Observator.ro - 11.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 103 ori


Prajitura cu mere glazurata

Baclava cu alune, nuci, migdale


Ingrediente 1 pachet foi de placinta, 1 pachet de unt sau margarina Umplutura: alune , migdale coapte, nuca, 2 plicuri zahar vanilat, scortisoara, Sirop: 250 gr zahar , 400 ml apa, rom, vanilie Preparare Primul pas topim untul. Pentru umplutura putem pune cantitati in functie de dorinta, migdalele coapte, alunele []



Sursa:Observator.ro - 09.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 142 ori


Baclava cu alune, nuci, migdale

Fursec cu ciocolata


Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 5 ml otet, faina cat cuprinde. Decor: ciocolata cuvertura, ulei. Preparare Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma, se adauga galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si []



Sursa:Observator.ro - 09.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 134 ori


Fursec cu ciocolata

Parfe de ciocolata


Ingrediente 300gr zahar, 100 gr ciocolata, 4 galbenusuri, 250 ml lapte, 250 ml frisca batuta, vanilie. Preparare Ciocolata se topeste in laptele fiert apoi se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna putin cate putin peste ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana se []



Sursa:Observator.ro - 09.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 141 ori


Parfe de ciocolata

Rulada cu ciocolata si zmeura


Ingrediente Foaie de rulada: 3oua, 70 gr zahar, 70 gr faina, o lingurita praf de copt, un praf de sare. Crema: 2oua, 100 ml lapte, 150 gr zahar, vanilie, 500 gr frisca. Decor: Sirop de zmeura, ciocolata cuvertura, zmeura, crema. Preparare Foaia de rulada: se separa ouale, albusurile se pun []



Sursa:Observator.ro - 03.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 103 ori


Rulada cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu branza si visine


Ingrediente Aluat: 500 gr faina, 2 oua, 100 gr margarina, 1 praf de copt, 150 gr zahar farin, 50 gr smanatana, sare, vanilie. Umplutura: 250 gr branza proaspata dulce, stafide, 3 oua, 100 gr zahar, vanilie, visine. Preparare Primul pas: pregatim aluatul. Intr-un vas punem faina amestecata cu praf de []



Sursa:Observator.ro - 03.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 109 ori


Prajitura cu branza si visine

Gogosele rapide


Ingrediente 400gr faina ,10 gr drojdie, 80 gr zahar, ulei pentru prajit ,1 praf de sare. Decor: zahar pudra vanilat. Preparare Dojdia se dizolva cu o lingurita de zahar si o ceasca de apa calduta . Se adauga 2-3 linguri de faina si se amesteca bine apoi se lasa la []



Sursa:Observator.ro - 02.08.2016 @ 04:25 | Citit de: 139 ori


Gogosele rapide

Friptura de vita la gratar


Ingrediente Friptura de vita la gratar 1 kg muschi de vitel, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Decor: unt aromat cu verdeata Mod de preparare Se pregateste focul la gratar iar carnea se taie felii. Feliile de carne trebuie sa fie potrivite ca grosime (2-3 cm), nu subtiri []



Sursa:Observator.ro - 29.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 133 ori


Friptura de vita la gratar

Friptura de vita cu sos de vin


Ingrediente - Friptura de vita in sos de vin 1 muschiulet de vita (vitel) sau antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, 3 linguri pasta de tomate, 1 foaie de dafin. Mod de preparare Muschiul de vita se trece prin sare, piper []



Sursa:Observator.ro - 29.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 160 ori


Friptura de vita cu sos de vin

Carne de porc la gratar


Ingrediente 1 kg carne de porc, legume asortate, condimente, sare. Preparare Carnea se transeaza , se condimenteaza . Gratarul incins se unge cu grasime. Se pune carnea la fript pe gratarul incins. Bucatile de carne se frig bine pe ambele parti. Servire Se serveste cu legume asortate si dupa preferinta []



Sursa:Observator.ro - 28.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 127 ori


Carne de porc la gratar

Tarta rapida cu branza


Ingrediente Aluat:150 gr unt, 100 gr zahar, 1 plic praf de copt stins in zeama de lamaie, 2 galbenusuri, 1 praf de sare, faina cat cuprinde. Umplutura: 400 gr branza dulce, stafide, 100 gr zahar, 2 galbenusuri, vanilie, 40 gr gris. Decor: zahar farin vanilat. Preparare Pregatim aluatul: intr-un bol []



Sursa:Observator.ro - 28.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 118 ori


Tarta rapida cu branza

Paste cu carne de porc si parmezan


Ingrediente 300 gr paste, sare, 5 ml ulei; Sos: 400 gr carne de porc tocata, 80 gr parmezan, sare, 20 ml ulei, 40 gr pasta de rosii, cimbru, piper, 1 ceapa, verdeata. Preparare Intr-o tigaie punem carnea tocata de porc la prajit in ulei. Se prajeste la foc potrivit pana []



Sursa:Observator.ro - 28.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 103 ori


Paste cu carne de porc si parmezan

Paste cu soia si ciuperci


Ingrediente un pachet spaghete 200 gr soia cuburi 400 gr rosii in bulion 6 ciuperci potrivite 3-4 lg ulei de masline busuioc uscat o lingurita sos ardei iute 3-4 catei de usturoi piper sare Preparare Spaghetele le punem la fiert in apa cu sare si intre timp preparam sosul. Cuburile []



Sursa:Observator.ro - 28.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 120 ori


Paste cu soia si ciuperci

Mere cu nuca la cuptor


Ingrediente 2 mere ,100 gr nuca,20 gr unt,zahar vaniliat,scortisoara,miere de albina Preparare Se scobesc merele pe la cotor, cu un cutit subtire sau cu o lingura mica. Se umplu merele cu nuca macinata ,se pune zaharul vaniliat, un cubulet de unt,si se presara scortisoara.Se asaza intr-o tava, in care s-a []



Sursa:Observator.ro - 26.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 101 ori


Mere cu nuca la cuptor

Stavrid in crusta de malai


Ingrediente 1 kg de stavrid, sare, lamaie, malai, ulei pentru prajit. Decor: salata verde. Preparare Pestele se curata de solzi , de intestine si se spala bine. Se sareaza si se lasa cca 1 ora. Dupa acest timp, luam fiecare peste si il dam prin malai apoi se pun la []



Sursa:Observator.ro - 26.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 117 ori


Stavrid in crusta de malai

Ciorba taraneasca cu carne de porc


Ingrediente 1 kg oase de porc afumate cu carne , 1/2 varza mai mica, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 cartof, 1 morcov, 1 ardei, sare, pulpa de la 3 rosii, verdeata. Preparare Intr-o oala punem apa la fiert cca 400 ml, cand a dat in fiert punem oasele le []



Sursa:Observator.ro - 25.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 135 ori


Ciorba taraneasca cu carne de porc

Pere in sirop caramel


Ingrediente 3 pere ( cantitatea este dupa preferinta), 150 ml zahar , vanilie, 3 picaturi zeama de lamaie. Preparare Perele se spala, se curata de coaja. Intr-un vas punem zaharul la topit, cand s-a caramelizat il dam cateva secunde dupa foc, punem 200 ml apa fierbinte , si punem vasul []



Sursa:Observator.ro - 25.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 91 ori


Pere in sirop caramel

Tort cu ananas


Ingrediente Glazura: 50 gr zahar.Crema de zahar ars : rondele de ananas, 100 gr zahar, 3 oua, 500 ml lapte, vanilie. Blat: 3 oua, 10 ml apa rece, 60 gr zahar, 70 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Decor: cirese confiate , frisca, jeleu transparent. Preparare []



Sursa:Observator.ro - 23.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 173 ori


Tort cu ananas

Chec la rece


Ingrediente 250 gr biscuiti digestivi, 100 gr nuca macinata, 50 gr nuca , 50 gr stafide, 50 gr cirese confiate, 50 gr coaja de portocale confiata, 50 gr fistic decojit, 3 linguri de miere, 120 gr unt, 100 gr ciocolata , esenta de rom. Preparare Biscuitii se rup in bucati []



Sursa:Observator.ro - 23.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 160 ori


Chec la rece

Tort diplomat cu capsuni


Ingrediente Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni. Crema: 3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, 300 gr capsuni proaspete. Decor: frisca vanilata , capsuni Mod de preparare Gelatina se pune intr-un bol cu lapte rece, se []



Sursa:Observator.ro - 22.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 98 ori


Tort diplomat cu capsuni

Salata de spanac cu ciuperci si ou


Ingrediente - 2 portii 5 ciuperci , 100 gr spanac, 1 ceapa rosie, 4 fire de patrunjel verde, 1+ 1/2 lingura ulei, sare, piper, 2 oua fierte. Mod de preparare Spanacul se spala bine, ceapa se taie rondele, ciupercile se spala si se taie in patru. Intr-o tigaie punem 1 []



Sursa:Observator.ro - 21.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 104 ori


Salata de spanac cu ciuperci si ou

Salata de spanac cu pui si rosii


Ingrediente Salata de spanac cu pui si rosii 200 gr spanac proaspat, 8 rosii cherry, 1 piept de pui la gratar, 1 ceapa, 3 lingurite ulei, 1 lingurita suc de lamaie, sare si piper dupa gust, 1/2 lingurita susan prajit. Mod de preparare Salata de spanac cu pui si rosii []



Sursa:Observator.ro - 21.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 126 ori


Salata de spanac cu pui si rosii

Friptura de porc in sos picant


Ingrediente 1 kg muschi de porc, 150 ml ulei, sare, piper, boia de ardei iute, 3 rosii, 1 ardei, 1 ceapa. Preparare Muschiul se taie felii. Intr-o tigaie incingem 100 ml ulei si parjim feliile de muschi pe ambele parti. Cand sunt gata se pun intr-un vas si le acoperim []



Sursa:Observator.ro - 20.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 116 ori


Friptura de porc in sos picant

Prajitura Cremsnit


Ingrediente Prajitura Cremsnit Aluat - 800 gr foietaj crud, crema de vanilie Decor: frisca , zahar farin vanilat. Preparare Prajitura Cremsnit Foietajul se imparte in 2 parti. Prima foaie se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc iute, pana devine aurie. A doua foaie []



Sursa:Observator.ro - 20.07.2016 @ 04:25 | Citit de: 87 ori


Prajitura Cremsnit

Copyright Ziare Live 2006-2010