Stiri Casa & Gradina din ziare.

Ziare
Acasa | Anunturi | Contact        | Stiri Auto  
Prodi: Italia nu renunta la politica portilor deschise Ziare
Dacia: Doua treimi din productia de la Mioveni, exportata Ziare
CNA pregateste o noua licitatie pentru masurarea audientelor TV Ziare
Cum i-a facut Toni Tecuceanu o farsa lui Cristi Chivu Ziare
Prima greva generala in trustul de presa al lui Berlusconi Ziare
Angels & Demons - lider pentru a treia saptamana consecutiv in box office-ul romanesc Ziare
Electronic Arts explica de ce nu renunta la Tiger Woods Ziare
Crysis Wars free trial Ziare
EA va face doar 30 de jocuri in 2010 Ziare
Ce nu este hi5.com in Romania Ziare
IPOTEZE: BMW X6 si Audi A1 Ziare
Primele poze din spatiu trimise pe Twitter Ziare
Modern Warfare 2 prinde din urma filmul Avatar la vanzari Ziare
Catalin Tolontan: Nu sunt de acord, de pilda, cu politica de pret a trustului "Adevarul" Ziare
Un teatru din Hamburg lasa pretul biletelor la alegerea spectatorilor Ziare
Ziare Ziare
ZIUA de ConstantaStiri Constanta Online - Ziarul Cuget Liber de Constanta ziare ziarul tribuna Ziarul Tribuna
ziare
Ziare
perdele si draperii
Director Magazine Online

Cazare Sibiu
Cabine de dus
Anunturi gratuite
sitemap
Buna Ziua Iasi

Piept de curcan la cuptor


De ce ai nevoie pentru piept de curcan la cuptor 1 piept de curcan dezosat 20 ml ulei 1 lingurita ghimbir ras 1 lingurita cimbru 4-5 catei de usturoi 20 grame unt 150 ml supa de carne 20 grame faina sare piper gogonele, optional gogosari la otet, optional Cum se [] The post Piept de curcan la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 28.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 151 ori


Piept de curcan la cuptor


Prajitura Craiasa Zapezii


Ingrediente: Pentru blat: 4 linguri faina 5 linguri de zahar 5 albusuri 3 linguri ulei 1/2 pachet praf de copt Pentru crema: 4 linguri amidon alimentar (faina) 150 gr zahar 3 plicuri zahar vanilat 5 galbenusuri 500 ml lapte 100 gr ciocolata amaruie 250 gr margarina Rama Maestro Alte ingrediente: [] The post Prajitura Craiasa Zapezii appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 26.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 153 ori


Prajitura Craiasa Zapezii

Paste cu dovlecei


Ingrediente Paste cu dovlecei -2 portii 2 dovlecei , 250 gr paste (spaghete), 3 rosii potrivite, 50 ml ulei, 1 ceapa, 100 gr cascaval , sare , oregano uscat si piper dupa gust. Preparare Paste cu dovlecei Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dovleceii ii taiem rondele, ii []The post Paste cu dovlecei appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 24.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 130 ori


Paste cu dovlecei


Gulas unguresc


Ingrediente 500 gr de carne de porc, 100 ml ulei, 2 cepe , 2 rosii, 1 catel de usturoi, 1 morcov, 400 gr cartofi, 10 gr zahar, sare frunze de patrunjel, sare, piper. Preparare Pentru un gulas delicios se va folosi carnea de porc impanata cu grasime, aceasta fiind mai []The post Gulas unguresc appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 22.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 117 ori


Gulas unguresc

Involtini de curcan


Ingrediente 120 gr pipet curcan,30 gr branza feta,marar verde,1 lingurita mustar,piper,1 ou,1 lingura faina,si una de pesmet Preparare Pieptul de curcan se bate cu ciocanul pentru snitele se condimenteaza si se umple cu branza fete amestecata cu marar mustar si piper(sare nu se mai pune pentru ca branza feta e []The post Involtini de curcan appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 21.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 129 ori


Involtini de curcan

Muschi de vita cu cartofi aurii


Ingrediente 2 buc muchi de vita,3 cartofi,sare,piper.ulei Preparare Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar la prajit.Se prajeste cca 5 min pe o parte 5 min pe cealalta.Cartofii se fierb cu coaja in apa cu sare iar dupa se s-au racit de curata []The post Muschi de vita cu cartofi aurii appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 111 ori


Muschi de vita cu cartofi aurii

Piept de pui cu legume la gratar


Ingrediente piept de pui 200gr,vinete 2 felii,dovlecei 2 felii,1/2 ardei,1/2rosii,2 ciuperci,1/2 cartof ,sare piper cimbru si ulei Preparare Pieptul de pui se curata,se bate se condimenteaza si se pune pe gratarul bine incins.Legumele se spala,se curata,se feliaza se condimentaza se stropesc cu putin ulei si se pun pe gratar.se prajesc []The post Piept de pui cu legume la gratar appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 135 ori


Piept de pui cu legume la gratar

Cotlet gratinat


Ingrediente 150 gr cotlet porc,1/2 ardei,1 ceapa,2 ciuperci,1 ou,100 gr cascaval,sare piper Preparare Cotletul de porc se bate cu ciocanul pentru snitele se condimenteaza si se prajeste in putin ulei(sau pe gratar).Intr-o tigaie punem legumele la calit(taiate dupa preferinte) ,se condimenteaza cu sare si piper.Cand sau calit legumele se adauga []The post Cotlet gratinat appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 17.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 114 ori


Cotlet gratinat

Pui cu dovlecei si ardei


Ingrediente pipet de pui 200gr,1 dovlecel mic,1 ardei,ulei,sare piper cimbru Preparare Pieptul de pui se taie fasii si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,se condimenteaza cu sare piper si cimbru, lasam la foc moale cca 10 min .Dovlecelul si ardeiul se taie cuburi si se pune peste []The post Pui cu dovlecei si ardei appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 17.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 134 ori


Pui cu dovlecei si ardei

Tocanita macelareasca


Ingrediente Compozitie pentru 10 portii:carne de vaca calitatea I-a-500g,carne de porc calitatea I-a-500g,untura[sau ulei]-500g piept de pui ,1,5 kg,supa de oase-500 ml,pasta tomate-100g,ceafa afumata-100g,patrunjel verde-50g,ceapa-500gardei 400 g,vin alb-100 ml,piper macinat-2g,usturoi-30g,un fir de cimbru,sare-30g. Preparare Carnea curatata de pielite si tendoane,se spala se taie in bucati si se sareaza.Ceapa,ardeiul,se curata si []The post Tocanita macelareasca appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 16.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 119 ori


Tocanita macelareasca

Pui cu nuci


Ingrediente 300 gr piept de pui dezosat,1 albus de ou,2 linguri de malai,50 gr miez de nuca,1 lingura de ulei, 3 ciuperci,1 lingura ghimbir tocat,1 lingurita de sos de soia sare si piper Preparare Se pun intr-un castron albusul de ou si malaiul si se amesteca bine.Apoi se adauga pieptul []The post Pui cu nuci appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 16.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 131 ori


Pui cu nuci

Carpacio de vita


Ingrediente Rucola, 100gr muschi de vita,parmezan 100gr,ulei masline 20ml sare si piper dupa gust Preparare Muschiul de vita se condimenteaza foarte bine cu sare piper si se unge cu ulei de masline apoi se infoliaza si se tine la congelat minim 2 zile.Dupa 2 zile se poate servi.Se spala rucola []The post Carpacio de vita appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 118 ori


Carpacio de vita

Piept de pui cu bacon


Ingrediente 150 gr piept de pui dezosat,100 gr cascaval,unt ,100 gr bacon,smantana,sare piper Preparare Pieptul de pui de bate cu ciocanul de snitele dupa care se condimanteaza dupa care punem o bucatica de cascaval.Se pliaza si se infasoara in feliile de bacon dupa care se pune pe gratar sau la []The post Piept de pui cu bacon appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 120 ori


Piept de pui cu bacon

Chifle gratinate


Ingrediente 4 chifle, cascaval, ciupeci, 4 oua, marar, sare, piper. Preparare La fiecare chifla se taie capacul, se inlatura din miez, si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam ciupercile cu marar verde tocat, sare si piper dupa gust. Cascavalul se rade. In fiecare chifla []The post Chifle gratinate appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 14.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 123 ori


Chifle gratinate

Spaghete cu fructe de mare


Ingrediente 200 gr fructe de mare ( cocktail), 50 gr unt, busuioc, 30 gr pasta de tomate, 15 ml ulei masline, sare, 250 gr spaghete. Preparare Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si o lingurita de ulei de masline timp de 10 minute. Dupa fierbere se trec sub []The post Spaghete cu fructe de mare appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 14.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 129 ori


Spaghete cu fructe de mare

Pizza cu vinete


Ingrediente Blat: 500 gr faina, 5 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, 5 gr cimbru uscat, sare. Pentru umplutura: cascaval, muschi file, 3 rosii, sare, 2 vinete. Preparare Vinetele se spala, se decojesc si se taie felii subtiri. Se pun intr-o tigaie []The post Pizza cu vinete appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 11.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 105 ori


Pizza cu vinete

Pizza cu ton


Ingrediente Blat: 500 gr faina, 5 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, 5 gr cimbru uscat, sare. Pentru umplutura: cascaval, muschi file, 3 rosii, sare, 2 vinete. Preparare Vinetele se spala, se decojesc si se taie felii subtiri. Se pun intr-o tigaie []The post Pizza cu ton appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 11.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 121 ori


Pizza cu ton

Pui cu smantana


Ingrediente 200gr piept de pui,100gr bacon,1/2 ardei alb,150 ml smantana,sare si piper. Preparare Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete la prajit dupa care pieptul de pui taiat fasii si adreiul alb taiat julien.Lasam sa se caleasca timp de cateva minute si punem smantana.Amestecam usor si condimentam cu sare si []The post Pui cu smantana appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 10.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 124 ori


Pui cu smantana

Pizza cu bacon si ciuperci


Ingrediente Blat: 300 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, bacon felii, ciuperci din conserva, sare, cimbru, sos de rosii, ardei capia. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zahar, sare, ulei de masline. Se []The post Pizza cu bacon si ciuperci appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 10.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 125 ori


Pizza cu bacon si ciuperci

Choux a la creme


Ingrediente Choux a la creme Coji- 100 ml ulei , 200 ml apa, 200 gr faina, 5 oua, un praf de sare. Crema- 200 gr amidon, 700 ml lapte, 3 oua, 180 gr zahar, 50 ml lapte pentru dizolvat amidonul, vanilie, un praf de sare. Decor- frisca vanilata, zahar farin. []The post Choux a la creme appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 10.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 111 ori


Choux a la creme

Rosii cu usturoi la cuptor


Rosii cu usturoi la cuptor se pregatesc foarte usor si simplu. Sunt delicioase si sanatoase. Pofta buna. Ingrediente:10 rosii 5-6 catei de usturoi 1 legatura de marar si patrunjel ulei sare piper Instructiuni:Rosiile se spala, se sterg cu un prosop. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Printre rosii se []The post Rosii cu usturoi la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 05.11.2016 @ 03:25 | Citit de: 120 ori


Rosii cu usturoi la cuptor

Salam de biscuiti cu ciocolata si stafide


Ingrediente 600 gr biscuiti , 150 gr ciocolata, 250 gr unt, 30 gr cacao, 150 gr zahar, 50 gr stafide aurii, esenta de rom. Decor: zahar farin vanilat sau cacao. Mod de preparare Stafidele se pun intr-un bol, se adauga apa fierbinte si lasam cca 5 min. Se inlatura apa []The post Salam de biscuiti cu ciocolata si stafide appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 03.11.2016 @ 03:25 | Citit de: 127 ori


Salam de biscuiti cu ciocolata si stafide

Pui cu masline si rosii


Pui cu masline si rosii - Ingrediente sare piper 4 piepti de pui dezosati si fara pielita ulei de masline 1/2 cana vin alb 2 cepe, tocate 1 cana rosii cherry, taiate pe jumatate 2 linguri bulion 3 catei usturoi, pisati 15 masline negre, fara samburi 3 lingurite capere 2 []The post Pui cu masline si rosii appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 01.11.2016 @ 03:25 | Citit de: 119 ori


Pui cu masline si rosii

Friptura de vita la tigaie


Ingrediente 1 kg cartofi noi 400 g carne slaba de vitel 100 g pastrama de porc 2 linguri ulei 1 ceapa mica rosie 5-6 ciuperci champignon 2 catei de usturoi patrunjel verde oregano sare piper Mod de preparare Portionezi carnea bucati potrivite, tai pastrama felii si le rumenesti usor pe []The post Friptura de vita la tigaie appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 30.10.2016 @ 03:25 | Citit de: 129 ori


Friptura de vita la tigaie

Sarmale cu carne de pui


Ingrediente Sarmale cu carne de pui 1 capatana mare de varza murata, 1 crenguta de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper, 3 foi de dafin. Umplutura 1 kg carne tocata de pui (piept) , 300 gr orez cu bob rotund, 2 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 100 ml []The post Sarmale cu carne de pui appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 28.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 154 ori


Sarmale cu carne de pui

Mancare de toamna


Ingrediente Mancare de toamna 5 cartofi, 1/2 conopida mica, 1 morcov, 1/2 telina, 5 rosii, 1 ceapa, 5 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare Mancare de toamna Cartofii se curata si ii taiem rondele. Conopida se tine in apa rece cu sare cca []The post Mancare de toamna appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 28.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 126 ori


Mancare de toamna

Melcisori cu nuca


Timp preparare: 2 ore si 30 min Portii: 9 Ingrediente: Aluat 250 ml apa calduta, 6 linguri zahar, 1 praf de sare, coaja rasa de la 1/2 lamaie, 1 plic zahar vanillat, 17 gr drojdie proaspata, 475 gr faina alba superioara,50 ml ulei.Umplutura 100 gr nuca macinata, 2 []The post Melcisori cu nuca appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 27.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 101 ori


Melcisori cu nuca

Briose cu nuca si cacao


Timp preparare: 45 min Portii: 16 Ingrediente: Aluat 200 gr unt, 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 340 gr faina, 50 gr nuca maruntita, 1 lingura cacao+2 linguri apa . Instructiuni preparare 1. Untul se mixeaza cu zaharul 4-5 []The post Briose cu nuca si cacao appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 27.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 125 ori


Briose cu nuca si cacao

Cele mai bune inele de ceapa prajite


Cele mai bune inele de ceapa prajite. Reteta de chef - Ingrediente 3 cepe 100 g faina 300 ml lapte batut 300 g malai fin ulei, pentru prajit sare piper 1 praf boia Cele mai bune inele de ceapa prajite. Reteta de chef - Mod de preparare Cureti si tai ceapa in inele []The post Cele mai bune inele de ceapa prajite appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 27.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 130 ori


Cele mai bune inele de ceapa prajite

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata


Timp preparare: 35 min Portii: 24 buc Ingrediente: 100 gr unt de arahide, 100 gr unt 65% grasime, 100 gr zahar, 1 ou, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 50 gr ciocolata neagra chipsuri, 1 praf sare. Instructiuni preparare Intr-un bol adaugam: untul la temperatura camerei, untul de []The post Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 25.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 122 ori


Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Prajitura marmorata


Timp preparare: 30 minute Portii: 12 bucati Ingrediente: Blat 6 oua, 225 gr zahar, 225 gr faina, 6 linguri ulei, 1/2 pliculet praf de copt, 2 linguri cacao neagra + 3 linguri apa, 1/2 lingurita extract de vanilie, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 1 praf sare.Decor zahar []The post Prajitura marmorata appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 123 ori


Prajitura marmorata

Prajitura Figaro


Timp preparare: 1 ora Portii: 20 buc (tava 2030) Ingrediente: Aluat 4 galbenusuri, 200 gr unt 65% grasime, 150 gr zahar, 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu, 1 ligurita otet, 450 gr faina alba , 3 linguri marmelada de caise, 1 praf de sare.Bezea 4 albusuri, 150 gr []The post Prajitura Figaro appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 123 ori


Prajitura Figaro

Fursecuri cu stafide


Timp preparare: 30 minute Portii: cca 60 buc Ingrediente: 200 gr unt 82% grasime, 150 gr zahar pudra, 3 oua, 380 gr faina, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita extract de vanilie, 1 praf de sare,100 gr stafide, 30 ml esenta rom. Instructiuni preparare Amestecam stafidele cu rom. Intr-un []The post Fursecuri cu stafide appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 18.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 126 ori


Fursecuri cu stafide

Tiramisu cu capsuni


Timp preparare: 60 min Portii: 4 Ingrediente: 100 gr piscoturi sampanie (12 buc)250 gr mascarpone200 ml frisca lichida vegetala2 galbenusuri150 gr zahar1 plic zahar vanilat1 lingurita esenta rom400 gr capsuniSirop sucul rezultat de la capsuni, 50 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 100 ml apaDecor 1 lingurita cacao, capsuni []The post Tiramisu cu capsuni appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 17.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 115 ori


Tiramisu cu capsuni

Fluturasi cu branza dulce


Timp preparare: 120 min Portii: 16-18 buc. Ingrediente: Aluat 600 gr faina alba tip 480, 25 gr drojdie proaspata, 100 gr zahar, 3 oua, 200 ml lapte, 2 pliculete zahar vanilat, 1 praf de sare, 100 gr untUmplutura 250 gr branza dulce, 1 ou, 1 lingura gris, 50 []The post Fluturasi cu branza dulce appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 17.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 127 ori


Fluturasi cu branza dulce

Rulada cu ciocolata si crema de zahar ars


Timp preparare: 1 ora si 30 min. Portii: 20 felii (1 rulada) Ingrediente: Foaia de rulada 3 oua, 60 gr zahar, 60 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet zahar vanilat.Crema- 100gr zahar, 100 gr unt 82% grasime, 25 gr faina, 125 ml lapte, 1/2 lingurita esenta rom, []The post Rulada cu ciocolata si crema de zahar ars appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 14.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 112 ori


Rulada cu ciocolata si crema de zahar ars

Prajitura cu foi si crema de zahar ars


Timp preparare: 1 ora Portii: 35 bucati (tava 2030) Ingrediente: Foi 3 oua, 10 linguri zahar , 6 linguri ulei, 6 linguri lapte , 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingurita de otet, 1praf de sare, 550-600 gr faina superioara, 1 pliculet zahar vanilat, 1 lingurita coaja rasa []The post Prajitura cu foi si crema de zahar ars appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 14.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 120 ori


Prajitura cu foi si crema de zahar ars

Inghetata de visine


Timp preparare: 5 ore Portii: 3 Ingrediente: 100 gr visine fara sambure, 150 ml lapte condensat, 250 ml smantana pentru frisca (batuta). Instructiuni preparare Visinele se pun intr-un blender si le mixam pana obtinem o compozitie omogena. Intr-un vas adaugam: laptele condensat, frisca si visinele mixate. Amestecam usor pana se []The post Inghetata de visine appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 13.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 124 ori


Inghetata de visine

Prajitura cu fistic


Timp preparare: 1 ora Portii: 16 buc Ingrediente: Pandispan 5 oua, 6 linguri pline cu zahar, 7 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare.Crema 200 gr unt 82 % grasime, 70 gr zahar pudra, 150 ml lapte condensat, 1 lingurita esenta fistic.Decor []The post Prajitura cu fistic appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 12.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 124 ori


Prajitura cu fistic

Prajtura cu branza dulce si bezea


Timp preparare: 1 ora Portii: 20 buc (tava 2030) Ingrediente: Blat 3 galbenusuri , 10 linguri ulei, 10 linguri lapte, 10 linguri zahar, 12 linguri faina, 1 plic praf de copt (10 gr) stins in zeama de lamaie , 2 plicuri zahar vanilat.Umplutura 450 gr branza dulce, 5 []The post Prajtura cu branza dulce si bezea appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 12.10.2016 @ 04:25 | Citit de: 127 ori


Prajtura cu branza dulce si bezea

Copyright Ziare Live 2006-2010