Stiri Casa & Gradina din ziare.

Ziare
Acasa | Anunturi | Contact        | Stiri Auto  
Prodi: Italia nu renunta la politica portilor deschise Ziare
Cum a reusit Garda Financiara sa scape de un contribuabil Ziare
EA va face doar 30 de jocuri in 2010 Ziare
Gheorghe la Finante: A fost ca o casatorie la Vegas Ziare
Andrei Gheorghe, catre Guvern: Sa-i dea afara pe ticalosi! Ziare
Geoana: Sa se adreseze PD-L Curtii Constitutionale Ziare
Antonescu: Basescu a fost penibil in explicatii Ziare
Temperaturile vor fi in continuare scazute, iar de joi vreme se incalzeste - VEZI PROGNOZA METEO Ziare
Electronic Arts explica de ce nu renunta la Tiger Woods Ziare
Crysis Wars free trial Ziare
Statele G7 vor ca bancile sa suporte costurile programelor de sprijinire a sectorului financiar Ziare
Fondurile europene in 2010: Absorbtia de bani din fondurile structurale va creste (VIDEO) Ziare
Meteorologii au anuntat frig si ninsori pentru acest sfarsit de saptamana - VEZI PROGNOZA METEO Ziare
Adina Valean: Reactia doamnei Weber este necolegiala Ziare
Aparatul genital feminin Ziare
Ziare Ziare
ZIUA de ConstantaStiri Constanta Online - Ziarul Cuget Liber de Constanta ziare ziarul tribuna Ziarul Tribuna
ziare
Ziare
perdele si draperii
Director Magazine Online

Cazare Sibiu
Cabine de dus
Anunturi gratuite
sitemap
Buna Ziua Iasi

Fast car pictures, big tuning engines at auto power girl.com

Prajitura lui Dragobete


Pentru ca suntem in luna iubirii si cu pasi repezi se apropie sarbatoarea de Dragobete, bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu a pregatit o reteta inedita, demna pentru a sarbatorii dragostea. Ingrediente aluat - Prajitura cu crema de lamaie · 125 gr unt · 40 gr zahar · 150 [] The post Prajitura lui Dragobete appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 21.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 166 ori


Prajitura lui Dragobete


Biscuiti sarati cu parmezan


De ce ai nevoie pentru biscuiti sarati cu parmezan 200 g faina 85 g unt 50 g parmezan 1 galbenus 3 linguri apa sare piper Cum se prepara biscuitii sarati cu parmezan Combini faina cu untul pana cand capata o consistenta sfaramicioasa. Adaugi parmezanul ras, galbenusul, sare si piper dupa [] The post Biscuiti sarati cu parmezan appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 150 ori


Biscuiti sarati cu parmezan

Prajitura cu mere si nuci


Ingrediente 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina sare 5 linguri ulei 2 plicuri zahar vanilat 1/2 plic praf de copt 2 mere 50 g miez de nuca Preparare Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare cu sare. Mixezi galbenusurile cu zaharul tos si cu cel vanilat [] The post Prajitura cu mere si nuci appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 13.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 152 ori


Prajitura cu mere si nuci


PRAJITURA PAVLOVA PE VULCAN DE CIOCOLATA


Pentru 9 portii de prajitura am folosit 3 oua la temperatura camerei, 45 g faina, 75 g zahar tos sau pudra, 200 g unt cu 82% grasime si 400 g ciocolata neagra cu minim 55% cacao. Pentru bezele am folosit 3 albusuri de ou la temperatura camerei, 150 g zahar [] The post PRAJITURA PAVLOVA PE VULCAN DE CIOCOLATA appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 09.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 159 ori


PRAJITURA PAVLOVA PE VULCAN DE CIOCOLATA

Salata de cartofi cu hering


Ingrediente 2 fileuri hering marinat 1 conserva mazare 2-3 cartofi 1-2 morcovi 1 ceapa alba 1 ou fiert tare 2-3 linguri mustar 2 linguri ulei 2 linguri otet 1 lingurita miere sare piper, optional Preparare Cureti si speli cartofii si morcovii si ii pui la fiert in apa cu sare. [] The post Salata de cartofi cu hering appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 03.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 161 ori


Salata de cartofi cu hering

Prajitura imperiala


Pentru blat 250 g biscuiti simpli sau digestivi 125 g unt Pentru crema de lapte 400 g lapte condensat pentru prajituri 2 lamai 1 lingura gelatina Pentru crema de zahar 200 g zahar 200 ml apa 5 linguri gelatina pudra De ce ai nevoie pentru prajitura Imperiala Topesti untul si-l [] The post Prajitura imperiala appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 02.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 149 ori


Prajitura imperiala

Prajitura cu budinca de vanilie si ciocolata


Cum se prepara prajitura cu budinca de vanilie si ciocolata Pentru blat 200 g biscuiti digestivi 100 g fulgi de nuca de cocos 50 g cacao 100 g nuci 2 linguri zahar 75 g unt 1 ou Pentru umplutura 75 g unt 100 ml crema de whiskey 6 linguri budinca [] The post Prajitura cu budinca de vanilie si ciocolata appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 01.02.2017 @ 08:25 | Citit de: 176 ori


Prajitura cu budinca de vanilie si ciocolata

Cheesecake cu mere si caramel


Ingrediente 100 g biscuiti graham faramitati 4 linguri unt nesarat, topit 70 g zahar tos + 1 lingura 1/2 lingurita scortisoara 2 mere mici, descojite, fara cutia cu seminte, taiate cubulete 450 crema de branza moale 2 oua 15 caramele 1 lingura apa Mod de preparare Preincalzesti cuptorul. Tapetezi o [] The post Cheesecake cu mere si caramel appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 31.01.2017 @ 08:25 | Citit de: 165 ori


Cheesecake cu mere si caramel

Tarta cu gem de visine


Ingrediente Pentru aluat 180 g faina 50 g faina de migdale 50 g zahar pudra 120 g unt rece 1 galbenus 1 lingura apa rece Pentru umplutura 500 g branza mascarpone 400 g smantana pentru frisca 150 g zahar 4 linguri gem de visine Preparare Pentru aluatul de tarta, amesteci [] The post Tarta cu gem de visine appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 25.01.2017 @ 08:25 | Citit de: 167 ori


Tarta cu gem de visine

Carnati afumati cu varza la cuptor


Ai nevoie de 1 ciolan afumat foi de dafin 200 g carnati afumati ulei 1 varza acra 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras cimbru piper 2 cani apa Preparare Lasi varza murata la desarat cel putin o ora si o clatesti bine in apa rece la final. Speli ciolanul [] The post Carnati afumati cu varza la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 21.01.2017 @ 08:25 | Citit de: 161 ori


Carnati afumati cu varza la cuptor

Prajitura cu biscuiti si crema de lapte, fara coacere


De ce ai nevoie pentru prajitura cu biscuiti si crema de lapte 20 de biscuiti cu cacao 400 g lapte condensat, pentru prajituri 2 linguri unt 600 g ciocolata alba 1 lingurita esenta de vanilie Cum se prepara prajitura cu biscuiti si crema de lapte Zdrobesti biscuitii si pui jumatate [] The post Prajitura cu biscuiti si crema de lapte, fara coacere appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.01.2017 @ 08:25 | Citit de: 172 ori


Prajitura cu biscuiti si crema de lapte, fara coacere

Supa de varza


Ingrediente:2 kg de varza 2 morcovi sucul de la 1 lamaie 1 radacina mare de telina 2 linguri de pasta de susan sare boia de ardei Instructiuni:Varza se taie marunt, ca pentru salata. Se da radacina de telina prin razatoare (pe partea cu orificiile mai mari). Se pun sa fiarba [] The post Supa de varza appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 16.01.2017 @ 08:25 | Citit de: 142 ori


Supa de varza

Clatite de branza


Ingrediente Clatite de branza 250 gr branza de vaca 3 linguri rase zahar pudra 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la 1/2 lamaie 1 lingura rom 1/4 lingurita praf de copt 1 priza sare 2 oua 50 gr faina alba faina pentru modelat putin ulei si unt pentru prajit [] The post Clatite de branza appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 147 ori


Clatite de branza

Spaghete cu ulei de masline si usturoi


De ce ai nevoie pentru spaghete cu ulei de masline si usturoi 1 pachet spaghete 100 ml ulei de masline 200 g ciuperci 1/2 lingurita sare 3 catei de usturoi frunze de busuioc parmezan Afla cum se prepara spaghete cu ulei de masline si usturoi Prepari spaghetele conform instructiunilor de [] The post Spaghete cu ulei de masline si usturoi appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 168 ori


Spaghete cu ulei de masline si usturoi

Rosii umplute cu crema de sardele


Ingrediente: 6 rosii, sardele in ulei, maioneza de post, 1 lamaie, putina margarina, patrunjel, piper Mod de preparare: Rosiile se spala bine si se scobesc in interior. Sardelele se storc de ulei, se zdrobesc cu furculita, se adauga atata margarina cat este necesar ca sa obtinem o pasta spumoasa. Se [] The post Rosii umplute cu crema de sardele appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 161 ori


Rosii umplute cu crema de sardele

Pui cu ceapa la cuptor


Ingrediente: 1 pui 1 capatana usturoi 2 cepe 1 lamaie sare piper 3 linguri ulei Cum se prepara puiul taranesc cu ceapa la cuptor Dai drumul la cuptor. Indepartezi usor pielea de pe pui, fara insa sa o dai jos de pe carne si asezonezi puiul, pe sub piele, cu [] The post Pui cu ceapa la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 05.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 189 ori


Pui cu ceapa la cuptor

Nuci cu crema de cacao


Ingrediente Pentru nuci 150 g unt 200 g faina 100 g zahar 1 lingura rom 2 linguri cacao 1 plic praf de copt coaja rasa de lamaie Pentru crema 150 g unt la temperatura camerei 100 g zahar pudra 50 g cacao 2 linguri rom Mod de preparare Freci untul [] The post Nuci cu crema de cacao appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 04.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 191 ori


Nuci cu crema de cacao

Tort cu piscoturi si crema de ciocolata


Ai nevoie de Pentru blat 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina 1 plic zahar vanilat 2 linguri ulei 1 praf de sare 15 piscoturi 1/2 plic praf de copt Pentru crema de ciocolata 300 g ciocolata neagra 400 ml frisca lichida 50 g unt 2 lingurite coniac 100 [] The post Tort cu piscoturi si crema de ciocolata appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 03.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 184 ori


Tort cu piscoturi si crema de ciocolata

RETETE DE REVELION: Oameni de zapada


INGREDIENTE 6 oua mari fierte tare 6 oua mici fierte tare piper boabe 1 morcov bete de lemn pentru frigarui patrunjel ADVERTISING inRead invented by Teads MOD DE PREPARARE: Fierbe si cojeste ouale. Curata si taie capetele morcovului, apoi taie de la fiecare capat cate 6 felii. Taie ambele capete [] The post RETETE DE REVELION: Oameni de zapada appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 01.01.2017 @ 04:25 | Citit de: 194 ori


RETETE DE REVELION: Oameni de zapada

RETETE DE REVELION: PRAJITURA PAVLOVA


INGREDIENTE PRAJITURA PAVLOVA: 4 albusuri proaspete 1 priza de sare extrafina 160 de grame de zahar tos fin 1 plic de zahar vanilat sau 1 lingurita de extract de vanilie 2 linguri de otet de 9 grade 20 de grame de amidon de porumb 700 gr smantana pentru frisca 2 linguri [] The post RETETE DE REVELION: PRAJITURA PAVLOVA appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 29.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 186 ori


RETETE DE REVELION: PRAJITURA PAVLOVA

RETETE DE REVELION: PRAJITURA BOEMA


Ingrediente: Blat: 5 oua 3 linguri de apa 2 linguri cacao 8 linguri zahar 8 linguri faina Crema: 1 ou 150 g margarina 350 g zahar 4 linguri de ness 500 ml frisca batuta 1 esenta de rom Mod de preparare: Se pregateste blatul. Se bat ouale cu zahar, se [] The post RETETE DE REVELION: PRAJITURA BOEMA appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 28.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 184 ori


RETETE DE REVELION: PRAJITURA BOEMA

Retete de Craciun: CLATITE CU SOS DE CIOCOLATA SI BANANE


INGREDIENTE: Pentru clatite: 1 ou mare 250 g faina 600 ml lapte 100 ml apa minerala Pentru prajit: 50 ml ulei + 20 g unt topit si racit Pentru sos de ciocolata: 90 g cacao neagra 100 g zahar 180 ml apa 150 ml frisca lichida 1/2 lingurita esenta de portocale [] The post Retete de Craciun: CLATITE CU SOS DE CIOCOLATA SI BANANE appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 27.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 186 ori


Retete de Craciun: CLATITE CU SOS DE CIOCOLATA SI BANANE

RETETE DE CRACIUN: Biscuiti cu cacao


Ingrediente Biscuiti cu cacao 170 gr faina alba 25 gr cacao 1 lingura rasa cafea instant 1 lingurita praf de copt 1 varf de cutit sare 2 oua 150 gr zahar 50 gr alune Bucati: 30 Preparare Biscuiti cu cacao Cernem intr-un vas faina cu cacaoa, cafeaua, sarea si praful [] The post RETETE DE CRACIUN: Biscuiti cu cacao appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 26.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 190 ori


RETETE DE CRACIUN: Biscuiti cu cacao

Retete de Craciun: SARMALUTE TRADITIONALE


INGREDIENTE 2 kg varza acra 450 g carne tocat de porc si de vita 50 g orez 200 g ceapa ulei pentru prajit 100 g costita afumata 2-3 linguri bulion 2 foi dafin sare piper PREPARARE Facem impreuna, pas cu pas, sarmalute delicioase dupa cea mai simpla reteta de la [] The post Retete de Craciun: SARMALUTE TRADITIONALE appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 24.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 192 ori


Retete de Craciun: SARMALUTE TRADITIONALE

Retete de Craciun: Coronita cu mac


Ingrediente Coronita cu mac Aluat 300 gr faina alba 80 gr zahar 1/4 lingurita sare 3/4 pliculet drojdie uscata (6 gr) 1 plic zahar vanilat (bourbon, de la Dr Oetker am folosit) 2 oua mici (la temperatura camerei) 45 gr unt topit 60 ml lapte (caldut) 45 ml apa (calduta) [] The post Retete de Craciun: Coronita cu mac appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 23.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 188 ori


Retete de Craciun: Coronita cu mac

Retete de Craciun: Costite de porc la cuptor


Ingrediente Costite de porc la cuptor costite de porc sare, piper negru sos dulce-iute (de casa; sau thai chili sauce cumparat) Preparare Costite de porc la cuptor Dimensiunea tablei de coaste nu conteza in aceasta reteta, pregatiti ce cantitate doriti, pasii sunt aceiasi. Se aseaza costitele cu partea osoasa in [] The post Retete de Craciun: Costite de porc la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 22.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 187 ori


Retete de Craciun: Costite de porc la cuptor

Retete de Craciun: Tarta cu nuca


Ingrediente Tarta cu nuca Crusta (pate sucree) 110 gr faina alba 70 gr unt (la temperatura camerei) 1 galbenus de ou 20 gr zahar tos fin 1 plic zahar vanilat 1 priza sare Umplutura 3 oua 115 gr nuca 100 gr zahar tos fin coaja rasa de la 1/2 lamaie [] The post Retete de Craciun: Tarta cu nuca appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 22.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 185 ori


Retete de Craciun: Tarta cu nuca

Retete de Craciun: Carnati de casa


Ingrediente Carnati de casa 3 kg carne tocata de porc (s-a tocat pulpa) 100 gr usturoi 1 mana sare mare 20 gr boia 15-20 gr piper sare de lamaie, bicarbonat si putin otet pentru curatat intestine Preparare Carnati de casa Carnea tocata trebuie sa aiba destula grasime, nu tocati doar [] The post Retete de Craciun: Carnati de casa appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 20.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 192 ori


Retete de Craciun: Carnati de casa

Retete de Craciun! Salata de boeuf


Ingrediente Salata de boeuf 300 gr carne fiarta de pui sau vita 4 castraveciori murati (cca 150 gr) 2 morcovi (cca 200 gr) 4 cartofi normali 4 linguri mazare din conserva maioneza din 2 galbenusuri sare, piper Preparare Salata de boeuf Pentru salata de boeuf eu folosesc o parte din [] The post Retete de Craciun! Salata de boeuf appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 19.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 185 ori


Retete de Craciun! Salata de boeuf

Placinta cu vinete


Ingrediente: 1 kg vinete; 3 cepe; 4 catei de usturoi; 100 g pesmet; 50 g margarina; 50 ml ulei; 2 lingurite cu turmeric; sare, piper; 5 linguri faina. Mod de preparare: Coacem vinetele si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au scurs le tocam, [] The post Placinta cu vinete appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 16.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 176 ori


Placinta cu vinete

Tarta de portocale


Ingrediente pentru aluat: 300 gr. faina, 1 lingurita de sare, 150 gr. margarina de la frigider, 80 ml apa rece, 1 pachet zahar vanilat, coaja de la jumatate de portocala. Intr-un vas amestecam faina cu sarea, apoi adaugam margarina taiata in mici bucatele si amestecam pana la omogenizare. Facem o [] The post Tarta de portocale appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 15.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 167 ori


Tarta de portocale

Macaroane cu nuca


Timp preparare: 10 minute Timp de gatit: Durata totala: 20 minute Portii: 4 Ingrediente:500 gr macaroane 300 gr de nuci macinate vanilie un praf de sare 150 gr zahar 1 praf de scortisoara 50 gr margarina Instructiuni:Fierbem macaroanele in apa cu sare vreme de 10 minute. Le scurgem de apa [] The post Macaroane cu nuca appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 14.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 167 ori


Macaroane cu nuca

Macrou umplut cu legume


Ingrediente: peste 5 bucati macrou legume: 2 fire de praz (ceapa) 1 catel de usturoi 1 morcov mic 3 lingurite de bulion condimente: sare, piper, rozmarin, cimbru, boia dulce, condimente pentru peste ulei Mod de preparare Pestele curatat, spalat si bine uscat (sters cu un servetel [] The post Macrou umplut cu legume appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 10.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 206 ori


Macrou umplut cu legume

Biscuiti de casa


Timp preparare: 15 minute Timp de gatit: 10 minute Durata totala: 25 minute Portii: 4 Dupa ce veti face biscuti in casa dupa aceasta reteta, veti renunta sa mai cumparati biscuiti din magazine. Biscuiti perfecti pentru ceai sau pur si simplu pentru o gustare. Reteta e foarte simpla. Ingrediente:6 linguri [] The post Biscuiti de casa appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 09.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 198 ori


Biscuiti de casa

Supa de pastarnac


Timp preparare: 10 minute Timp de gatit: 45 minute Durata totala: 55 minute Portii: 6 Supa de pastarnac se poate face fara niciun fel de bataie de cap. Datorita legumelor, supa este o sursa bogata de vitamine. Ingrediente:1 lingura ulei de masline 1 conopida medie taiata in buchetele 1 lingurita [] The post Supa de pastarnac appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 08.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 189 ori


Supa de pastarnac

Prajitura de post cu nuca


Timp preparare: 10 minute Timp de gatit: 30 minute Durata totala: 40 minute Portii: 6 Ingrediente:250 g margarina 120 g zahar pudra 1 lingura miere de albine 3 linguri seminte de mac 270 ml apa minerala 340 g faina 120 g nuca macinata 1 pachet praf de copt 2 lingurite [] The post Prajitura de post cu nuca appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 07.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 202 ori


Prajitura de post cu nuca

Macrou cu legume la cuptor


Ingrediente : 4 bucati de macrou, 2 lamai, 2 fire praz, 1 morcov mai mare, 4 rosii potrivite, sare si piper, suc de rosii, cativa catei de usturoi, putin ulei. Preparare: Pestele se portioneaza feli de 1 cm grosime, se condimenteaza [] The post Macrou cu legume la cuptor appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 06.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 195 ori


Macrou cu legume la cuptor

Fasole batuta


Ingrediente:500 g fasole boabe 1 telina 5 catei de usturoi 2 cepe potrivite 2 morcovi sare piper 4 linguri ulei o lingura de suc de rosii ardei capia Instructiuni:Fasolea se pune la inmuiat in apa rece vreo 12 ore, pentru a fierbe mai usor. Se schimba apa si se pune [] The post Fasole batuta appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 02.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 192 ori


Fasole batuta

Mancare de fasole cu ciolan afumat


Ingrediente 4 porti: 300 g fasole uscata alba 600-700 g ciolan afumat dezosat 2 morcovi 3 buc ceapa alba 2-4 foi de dafin 10 boabe de piper negru cimbru uscat / 2 crengute 1 lingura amidon 2 linguri pasta de tomate marar uscat sare piper alb ulei de masline [] The post Mancare de fasole cu ciolan afumat appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 01.12.2016 @ 04:25 | Citit de: 203 ori


Mancare de fasole cu ciolan afumat

Tocana de legume cu orez


Ingrediente:6 ardei copti 2 cepe 4 rosii 5 linguri ulei 3 catei de usturoi 1 lingura bullion 100 ml suc de rosii 100 g orez 1 legatura patrunjel verde sare Instructiuni:Oparim rosiile, le curatam de pielita si le taiem marunt. Separat, punem orezul la fiert intr-o oala cu un praf [] The post Tocana de legume cu orez appeared first on Observator de Constanta.



Sursa:Observator.ro - 30.11.2016 @ 04:25 | Citit de: 204 ori


Tocana de legume cu orez

Copyright Ziare Live 2006-2010